fbpx
De Liemers Bloemen NIEUWS

Bloemen verkoop gaat door in Lockdown

Helaas hebben wij van de Liemers Bloemen net als andere winkels te horen gekregen dat we de winkel moeten sluiten in de strijd tegen het corona-virus. Uiteraard hebben wij alle begrip voor de noodzaak van een bredere lockdown, gelukkig mogen we toch bloemen blijven verkopen via bezorging of via ons verkoop/afhaalpunt buiten voor de winkel in de Marktstraat in Zevenaar.

Als bloemist weten wij dat bloemen en planten in het algemeen maar zeker in de lockdown-periode in het bijzonder een onmisbare rol spelen in het overbrengen van de persoonlijke boodschap. En natuurlijk niet te spreken over de invulling van uitvaarten die in de komende tijd ook onpersoonlijk moeten plaatsvinden. 

Door middel van bezorgen en ons afhaal/verkooppunt buiten voor de winkel zorgen wij dat we deze persoonlijke boodschap met bloemen kunnen overbrengen. Komt u naar ons verkooppunt voor de deur (buiten) vragen wij u zoveel mogelijk gebruik te maken van ons vaste assortiment, wilt u iets anders neem dan vooraf alvast contact op. Of bestel online uw bloemen en wij zorgen ervoor dat de persoonlijke boodschap goed terecht komt. Staat het gewenste boeket, of plant niet op onze website bij de standaard opties dan zijn wij tijdens openingstijden van de winkel telefonisch en per e-mail te bereiken.

Heeft u in deze periode een bijzondere of trieste gebeurtenis zoals een uitvaart, jubileum of verjaardag dan zijn bloemen onmisbaar. Neem contact met ons op en wij bepalen samen met u hoe we hier invulling aan geven, ons persoonlijke advies gaat ook in deze lockdown periode door eventueel met een persoonlijke afspraak.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Liemers Bloem APP

GRATIS
BEKIJK